Intocht

Op het net sinds 12-11-2005, 21:20 uur

 

intocht.jpg

De intocht van de sint heb ik vandaag gemist. Dubbel gemist. Al jaren volg ik de intocht op de tv. Hier kom ik helemaal van in de stemming. Het huis wordt versierd met pieten en pakjes, verkleedkleren en de zak op die dag. Vandaag was ook de intocht in Hengelo. Ook daar was ik niet bij, al vond ik dat wat minder erg.
Vandaag was ik de hele dag in Arnhem aan het bewegen. Ik heb vandaag veel tikspelletjes gedaan en nog meer gedanst. Terug in huis ben ik als eerste de intocht op tv gaan kijken. Toch voelt dit anders dan als je het live kijkt. De jongens konden zich ook niet stil houden en vertelden steeds wat er ging gebeuren. Zij hadden de intocht al gekeken bij opa Ben en oma Erna. Volgens Pjotr is de sint van de tv de echte hulpsinterklaas. Ook vroeg hij zich af of hij de schoen wel mocht zetten, omdat Sinterklaas misschien wel een dagje wil uitrusten. Dus ondanks dat hij wel weet dat het niet allemaal echt is snapt hij het nog niet helemaal, dat vind ik wel oke zo. Ocki snapt er nog helemaal niets van en voor hem is alles echt.’s Avonds hebben we met z’n allen de schoen gezet en samen met de kinderen op het kleed en Erik achter de piano, allemaal sinterklaasliedjes zingend, kwam het ‘ouderwetse’ sinterklaasgevoel weer terug.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

Mijn kids hebben zoiets van op tv is alles nep, maar er zijn al wel twee pietjes in Hengelo want die hebben ze bij de toys are us gezien. (eerst zien, dan geloven)

 

Van 13-11-2005, 18:58u
 2 
marike:

leuke foto, heeft Tosca die gemaakt (oogpunt);)

 

Van 13-11-2005, 19:00u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie