Indrukken

Op het net sinds 11-11-2005, 22:11 uur
zingen.jpg

samenspelen.jpg

Vanmiddag was het zover, Pjotr en Ocki gingen naar het noorden met opa en oma om daar Sint Maarten te vieren. Eerst hebben ze molen Westerhuis bekeken. Opa heeft daar vroeger gewerkt. De huidige molenaar was zo aardig om een rondleiding te geven door het huis en de molen. Ondanks dat ze nu op de bovenste twee trappen een trapleuning hadden gemaakt ipv het touwtje in mijn jeugd. Vond Ocki net als ik destijds het eng om die trap op te gaan. Het zingen met de lampions vonden de jongens erg leuk. Volgens oma deden ze het heel keurig zonder voor te dringen en netjes het hele liedje uitzingend. ’s Avonds bij thuiskomst schrok ik wel van de buit wat ze opgehaald hadden. Ieder had een stoffen tas vol snoepgoed. Voor de komende twee jaar hebben we wel weer genoeg. Hoe ik dit ga aanpakken weet ik nog niet. Terwijl de heren sliepen heb ik zitten sorteren en een plastic zak vol snoepgoed verwijderd uit hun tassen.
Tosca ging vanmiddag naar Roelof en Leny. Terwijl ik lesgaf heeft ze daar veel rondgesjouwd en volgens mij geen seconde gehad om zich te vervelen. Ik vind het heel vertederend om te zien hoe gek deze twee mensen met Tosca is. Zodra we maar op visite komen heeft Roelof alleen maar oog voor de kinderen en vooral voor Tosca. Toen ik weer terug kwam uit de gymzaal en Tosca mij had begroet had ze geen tijd meer voor mij, ze had het nog te druk met spelen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Leuk voor hun, maar ook leuk voor jou, een extra oppas adres. Kunnen we misschien weer een keer met z'n viertjes saunaen??

 

Van 13-11-2005, 18:55u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie