Lampions knutselen

Op het net sinds 9-11-2005, 19:30 uur

 

lampions.jpg

Vrijdag gaan Pjotr en Ocki met opa en oma naar Winschoten om daar Sint Maarten te vieren. Voor Sint Maarten heb je ook een lampion nodig. Deze kun je kopen in de winkel maar leuker is natuurlijk om hem zelf te maken. Vanmiddag zijn we in de weer geweest met stof, ecoline, papier, schaar en lijm. Ocki heeft een spookje gemaakt. Tosca trok op een gegeven moment aan het plastic tafelkleed waardoor het potje ecoline omviel op Ocki zijn spookje. Gelukkig gaf dit wel een mooi effect. Met een half plastic drinkflesje onder het lapje werd het een heel lief spookje. Pjotr heeft een heksenhoed gemaakt. er sterren opgetekend en uitgeknipt, vliegerpapier erachter en de buitenkant versierd met glitters. Het lampje schijnt heel lieflijk door de sterren heen. Beide jongens hebben boven de slaapkamer heel donker gemaakt en daar alvast geoefend.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie