’t Schiet niet op

Op het net sinds 7-11-2005, 18:38 uur

Vanmiddag wou ik mijn moeder bellen om te vragen of ik haar nog naar de vergadering moest rijden. Ik pak de telefoon, in gesprek. Dan de 5 maar indrukken. Ondertussen zoek ik de spullen voor het avondeten bij elkaar en bel nog iemand van de gym. Toch nog maar eens mijn moeder proberen…nog in gesprek. Voor de zekerheid maar weer die 5 indrukken. Ik begin vast met koken en probeer erik te bellen om te vragen hoe laat hij thuis denkt te zijn. Zal ik dan nog maar een keer proberen te bellen? Ze is wel erg lang in gesprek. Dus ik toets weer en dan schiet ik in de lach. Blijk ik elke keer onze eigen nummer getoetst te hebben. Ja, zo schiet het natuurlijk niet op.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie