Ouderwetse zondagmiddag

Op het net sinds 6-11-2005, 20:04 uur

 

sneeuwwitje.jpg

Niet zoals in het liedje: zondagmiddag spitter spatter spetter, omdat je niks bedenken kan verveel je je ter pletter.
Nee vandaag hebben  Pjotr en Erik een hele poos aan de knex achtbaan gebouwd. Daarna heb ik bezoek gehad van een sprookjesfiguur, sneeuwwitje. Samen met de jongens heb ik voor de tv gezeten met wat te drinken en een paar chipjes erbij. We hebben genoten van Ja zuster, nee zuster. Bij sommige liedjes werd meegedanst. Vooral dat dansen trok Tosca, op haar manier danste ze met de jongens mee.
Later op de middag heeft Erik achter de piano een concert in kinderliedjes gegeven. Ik vind het heel gezellig dat er weer wat vroeger lampjes aanmogen. En onder het genot van de sfeerverlichting sloten we de dag af met een verhaaltje op de bank.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Ik wil ook piano kunnen spelen. Lijkt me heel gezellig.

 

Van 9-11-2005, 14:21u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie