Heerlijk weer

Op het net sinds 30-10-2005, 21:15 uur
wandeling.jpg

Het was toch wel heel heerlijk weer vandaag. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw…dus heerlijk eruit en wezen wandelen. Samen met opa Ben en oma Erna naar het Lutterzand. De jongens hadden alleen hun boddy warmer aan, in de zon was het 23 graden. De wandeling van 3 km vierde ons langs de mooie Dinkel. Pjotr en Ocki vonden het geweldig om langs de stijle zandwanden langs de Dinkel te ‘klimmen’. Zelfs de grote honden werden getrotseerd.
In het bos kwamen langs de houten hutjes. Ooit toen Erik en ik op fietsvakantie waren en in de Lutte ons tentje opgezet hadden, begon mijn droom om ooit eens zo’n huisje in dit bos te mogen bezitten. Kleine huisjes midden in het bos. Destijds zonder elektrisch en stromend water (wel een put naast het huisje). Vandaag hebben we bij 1 huisje naar binnen gespiekt. Daar hadden ze wel de moderne luxe van stromend water en elektrisch. Maar o ik smolt nog steeds net zo als destijds.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

mijn kids plonsten op dat moment in de zee (in hun onderbroek).

 

Van 4-11-2005, 17:26u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie