Begrafenis

Op het net sinds 30-10-2005, 12:09 uur

Vanochtend hadden we een begrafenis van Frits. Ik heb een rode zak genaaid waar hij in kon. De jongens hebben allebei een tekening gemaakt voor Frits die ze ook bij de zak in wouden hebben. In de tuin van mijn ouders had mijn vader al een gat gegraven. pjotr en Ocki wouden Frits er gezamelijk inleggen. Daarna strooiden we er rosenblaadjes over en blaadjes en takjes uit de tuin. Nadat ik het grafje had dichtgegooid drukte ik het nog aan met mijn voet. De jongens zag ik naar mij kijken en ik zei: ” Frits voelt hier niets meer van, je kunt er zelfs op springen.” Dat liet Ocki zich geen twee keer zeggen en ging op het grafje staan springen, 10 keer. Daarna mocht Pjotr nog 10 keer springen (met een uiterst serieus gezicht). Begrafenisrituelen maak je zelf. Dus voor iedereen die begraven wil worden, je bent gewaarschuwd voor het springen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

gelukkig willen wij gecremeerd worden ( hoe is jullie as- verspreidings ritueel???

 

Van 4-11-2005, 17:25u
 2 
hadiepa:

[1] Ik wil Marike wel op een rozenblaadje leggen en met de wind mee laten voeren hoor. Een met de natuur krijgt dan een heel ander dimensie.

 

Van 4-11-2005, 20:40u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie