Wat een week

Op het net sinds 29-10-2005, 20:26 uur

Wat een pechweek. Bijna elke dag wel iets. Het begon met de wasmachine die kapot ging. Daarna de sleutel die ik in het contactslot had laten zitten en ik wel de auto had afgesloten. Daar stonden we dan bij het ziekenhuis en ik moest iets later nog naar een condoleance. Dit heb ik gelukkig wel gered dankzij de hulp van een ouder wiens kind ik ooit heb lesgegeven en mijn vader. De dag erop stond ik bij het benzinestation (nadat ik van de mondhygieniste te horen had gekregen dat het tandvlees wel ernstig ontstoken was overal). Tikt een mevrouw op mijn ruitje met de mededeling dat de band lek is. Pfff gelukkig kon hij uiteindelijk nog geplakt worden door de garage, uiteraard waren de batterijen van mijn mobieltje net leeg. Ik was blij dat er ’s middags met de auto die ik mocht lenen van mijn schoonouders niets gebeurde.
Gisteren werd de visite de deur uitgejaagd omdat Pjotr zwemles zou hebben. Zou…want de juf had per ongeluk de tijd verkeerd genoteerd waardoor we een uur zouden moeten wachten. En dat met drie kinderen is niet erg prettig dus heb ik de afspraak maar verzet en ben weer naar huis gegaan. Vanochtend vond ik Frits raar liggend in zijn kooi. Hij lag in zo’n houding waar je dode konijnen altijd in vind. Zijn achterlijf kan hij niet meer bewegen. Gelukkig is zijn ademhaling wel rustig en lijkt hij geen pijn te hebben. Hij staat nu op een donker plekje. Morgen is de week afgelopen…gelukkig.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Marike:

hoe is het nu met Frits??

 

Van 30-10-2005, 22:43u
 2 

Frits is in de nacht van zaterdag op zondag overleden.

 

Van 4-11-2005, 09:08u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie