Aktief

Op het net sinds 20-10-2005, 23:30 uur

 

geknipt.jpg

Vanochtend met Tosca naar het consultatiebureau. Tijdens mijn gesprek met de arts liep Tosca door de ruimte en zag kans om in een korte tijd de speeltafel schoon te vegen zodat het serviesje over de grond uitgestrooid lag. De grote blokken ut de kist over de grond uit te strooien en om de tas van de arts leeg te pakken (we keken even niet).
Via de kleine stoel klom ze op de kleine tafel en op de onderzoekstafel vond ze het ook niet nodig om stil te liggen.
De babygebarentaal gaat redelijk. Het zwaaien doet ze heel aktief zodra ze het woordje dag al hoort en het maakt niet uit naar wie. Het gebaar voor lamp en hond is ook een favoriete. Andere gebaren die ze wel eens maakt zijn de gebaren voor; drinken, eten, optillen, varken, poes en slokje. Al moet ik om die laatste wel regelmatig lachen. Dit gebaar is tegen je borst kloppen. Alleen misplaatst ze die wel eens en dan klopt ze op haar knieen.
Vanmiddag zijn we naar de kapper geweest en is er vooral achter haren geknipt.
’s Avonds heb ik met behulp van mijn moeder het eerste kledingstuk voor Tosca afgenaaid, een schattig blauw overgooiertje.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie