Spugen

Op het net sinds 11-10-2005, 16:38 uur

Tosca is vanaf vrijdag al aan het overgeven. Niet continu, maar vaak als ze ligt. Vanmiddag weer en dus belde ik voor de zekerheid even met het gezondheidscentrum. Ik moest maar gelijk met haar langskomen.
Heeft ze koorts…..nee.
Maakt ze een slome indruk…..nee helemaal niet. Alleen zondagmiddag, toen heeft ze de hele middag bij oma Erna op schoot gehangen.
Heeft ze diarree….nee, tenminste ik denk van niet. Vrijdag wel maar daarna heeft ze geleefd op borstvoeding en de ontlasting is wel dun maar het ziet er ook wel uit als borstvoedingspoep. Dus ik weet het niet.
Tosca op de behandeltafel leit zich rustig onderzoeken. Longen waren schoon. Oren waren oke. Buik voelde goed.
Waarom ik eigenlijk gekomen was? Nou omdat de assistent zei dat ik het wel even moest laten controleren vandaag. En ik wil weten of ik het wel goed aanpak… Ja dus.
Waarschijnlijk een virus…dacht de dokter. Als het vrijdag nog niet over is dan maar weer terugkomen

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie