Weiland

Op het net sinds 10-10-2005, 16:00 uur

 

weiland.jpg

Sinds het zaaien van het graszaad kijkt Erik elke dag wel een paar keer of er al wat boven komt. Elke keer komen er weer vragen of er niet bijgezaaid moet worden. Of er gesproeid moet worden. Of het wel goed gaat.
En wie was het die afgelopen week de eerste grassprietjes was… ik.
Sindsdien gaan we een nieuwe fase in. Nu komen er elke dag vragen of het wel goed genoeg groeit. Of we moeten bijmesten. Of dat er bijgezaaid moet worden.  Of er wel genoeg zon op ons weilandje schijnt. En elke keer waarschuwingen dat we er vooral niet op mogen tot het voorjaar.
Vanmiddag is Ernie aan mijn aandacht ontsnapt en heerlijk de tuin in gegaan. Ik ben benieuwd wat ik vanavond te horen krijg als Erik ziet dat Ernie een paar ‘kuiltjes’  in het frisse groene nieuwe weiland heeft gemaakt.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopapa:

Gewoon een paar maanden niet naar kijken. Kuiltjes? Zand erin en ook wachten. Te weinig zon? Volgend jaar nieuwe kansen. Mocht ondanks de goede zorgen toch te weinig gras ontstaan: in het voorjaar een beetje bijzaaien en licht aanstampen en sproeien. Als er dan later teveel gras is: kinderen een schaar geven en bij laten knippen. Dubbel plezier.

 

Van 15-10-2005, 11:35u
 2 
Erna.:

Misschien zit er toch stiekem een boerengeest in hem verstopt?ik zelf droomde ook altijd van een boerderij.
succes met het weiland dan maar ,wat denk je ervan er volgend jaar een paar schapen op te laten grazen ?

 

Van 17-10-2005, 10:59u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie