Weer op stap

Op het net sinds 9-10-2005, 19:31 uur

Vanmiddag ben ik samen met Pjotr en oma Hennie naar verteltheater Werder geweest met het verhaal, de metgezel. Op het moment dat de jongeman al zijn geld weggeeft om een begravenis voor een dode bespotte man te betalen wist ik welk verhaal Wim ging vertellen. Toch bleef het leuk. Misschien juist daarom bleef het leuk omdat ik wist wat er zou gaan komen maar niet precies wist in welke vorm Wim het ging gieten. Pjotr vond vooral de uitbeelding van de achtervolging door de trollen het leukst. Je zag hem genieten. Wel vond ik het dit keer iets teveel muziek tussendoor en al helemaal voor de jeugdige toehoorders. Als ik Pjotr vroeg waar gaat het over dan was zijn antwoord: dat weet ik niet. Op alle vragen over het verhaal kon hij mij gelijk het antwoord geven. Maar of hij het echt heel leuk heeft gevonden, daar kan ik hem niet in peilen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie