Tovenaar

Op het net sinds 8-10-2005, 21:44 uur

 

ockitovenaar_1.jpg

Vanmiddag zijn Ocki, Hazeltje en ik naar de bibliotheek geweest om te luisteren naar toververhalen. Voorwaarde was wel dat de kinderen verkleed moesten als tovenaar. Ocki zag er prachtig uit. Voor Hazeltje hebben we ook een hoed geknutseld. Vooral Pjotr heeft veel moeite gedaan om sterren te tekenen en uit te knippen.
Het eerste verhaal over de steenhouwer die telkens iets anders wou zijn heet Ocki niet zo meegekregen. De taal en het verhaal waren nog iets te ingewikkeld. Gelukkig had hij een toverstokje waar binnenin vanalles veranderd als je hem beweegt. Hier heet hij dan ook veel naar gekeken. Het tweede verhaal over de visser en de zeehondenhuid kon hij wel volgen. Het laatste verhaal was een eest van herkenning. Dit verhaal had ik afgelopen week voorgelezen. Welliswaar ging het iets anders maar de hoofdlijn was hetzelde. Dit vond Ocki heel leuk. Ik vond het heel gezellig om eens ergens alleen met Ocki heen te gaan. Dit gaan we nog wel eens doen, samen uit.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

hij ziet er uit als een echte tovenaar,
hij heeft er wel het goede gezicht voor,een beetje geheimzinnig, zo is zijn uitdrukking wel vaak, dus vraag hem maar of hij naar de toveracademi wil, wedden van wel?

 

Van 9-10-2005, 19:42u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie