Eng

Op het net sinds 3-10-2005, 21:34 uur

Vannacht vond Erik Pjotr liggend in zijn eigen overgeefsel. Hij is er helemaal niet wakker van geworden. Eng vind ik dat. Dit heeft hij al eens eerder gedaan. Ik heb er slecht van geslapen.
Vanochtend bleef Pjotr dan ook thuis. Tosca vond dat wel geweldig en viel dus niet op de gewone tijd in slaap. Eindelijk om 11.00 uur sliep ze. Met zenuwen in mijn buik heb ik gevraagd of Pjotr thuis wou blijven bij Tosca terwijl ik Ocki op ga halen. Wel tig keer herhaald dat als ze huilt hij het traphekje dicht moest doen en met Tosca boven op de grond moest gaan spelen tot ik thuis kom. Tenzij er brand was dan moest hij met Tosca naar buiten, maar anders mag hij nooit en nooit met Tosca op de trap.
Ik vond het eng en ik was dan ook blij dat ik weer thuis was. Bij het naar school brengen van Ocki  heb ik Tosca toch maar wakker gemaakt.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Marike:

Neem je wel genoeg tijd om bij te komen van deze senuw slopende gebeurtenissen??

 

Van 4-10-2005, 14:12u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie