Muziekbomen

Op het net sinds 2-10-2005, 20:19 uur

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. Tijd om een wandeling door het hondjesbos te maken. Tosca genoot in de rugdrager. Ondanks dat ze moe was bleef ze zich nog een hele tijd tegen de slaap verzetten om rond te kunnen kijken.
Pjotr vond aan het begin van de wandeling een mooie tak die hij geschikt achte voor de aandachtstafel. De hele wandeling heeft hij deze tak meegedragen. In het hondjesbos zelf gingen ze op zoek naar de muziekbomen. Pjotr heeft een week geleden een feestje gehad van Esther en toen zijn ze ook het bos ingeweest en hebben een spel gedaan met muziekbomen. “Ocki de muziekbomen zijn nu moeilijk te vinden hoor, de muzieknootjes hangen er niet meer aan.” Ondertussen renden de jongens heen en weer op zoek naar de juiste bomen. Ocki op een gegeven moment:” die bomen kunnen echt zingen, he Pjotr?” Helaas heb ik Pjotr zijn antwoord niet kunnen horen.
Thuis hebben we op een hoge plek een aandachtsplek over de herfst ingericht. Zodat ons kleine sloopbedrijfke daar niet bij kan. Op de lagere plek staat moeder aarde en het egeltje waar ze wel mee mag spelen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Foto's??

 

Van 3-10-2005, 08:54u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie