Eerste zwemles Ocki

Op het net sinds 28-9-2005, 19:55 uur

Vanmiddag was het zover de eerste zwemles van Ocki. Op weg erheen zei Ocki nog dat hij het wel spannend vond. Gelukkig kent hij het gebouw al en wat er zo’ beetje gebeurd. Ocki had het geluk dat er nog 4 andere kinderen hun eerste zwemles hadden. Pjotr was destijds de enigste en moest gelijk zwemmen. Ocki ging met het groepje nieuwe kinderen allemaal oefeningetjes doen. Bellen blazen, gezicht in het water, drijven, oren in het water (voor rugzwemmen) en in het water springen.
Thuis heeft Ocki veel moeite met water in zijn gezicht. Dan zit hij te roepen en roepen en moet er een washandje komen. Maar vandaag heb ik hem er niet over gehoord. Ik had het idee dat hij het wel leuk gevonden had.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Gelukkig dat het goed ging. Wij ouders (vooral moeders)maken ons toch eigenlijk wel vaak druk om niets.

 

Van 29-9-2005, 09:30u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie