Ik lijk steeds meer op jou

Op het net sinds 26-9-2005, 10:53 uur

Het liedje ‘ Papa’ van Stef Bos heb ik de laatste dagen in mijn hoofd. Vooral het zinnetje; ik lijk steeds meer op jou. Dat klopt wel. Ik kom ook vaak mopperig over. Kan zeer eigenwijs zijn. Heb veel vaste gewoontes waar ik moeilijk vanaf kan wijken. Mompel en praat veel in mezelf. Te vaak overtuigd dat mijn manier de beste is. Sociale contacten gaan lastig. Hou van allerlei spullen verzamelen en ze zo opbergen dat een ander denkt wat een chaos. Hopelijk vat mijn vader dit allemaal niet verkeerd op, want ik hou wel van hem! (net zoals er in het liedje gezongen wordt).

Je kunt reageren of trackbacken.

5

 1 
hadieopa:

Tja, als ik dit zo lees denk ik steeds aan mijn eigen gezegde: Ik ben ik en ik ben uniek.
Als ik mopper bedoel ik het meestal niet zo maar dan is het leed al weer geschiedt. Sociale contacten vallen mij wel beter dan vroeger. Over spullen verzamelen en chaos heb ik maar 1 opmerking: In alle wanorde zit een systeem en dat wil ik graag zo houden. Dus ik moest wel grinniken toen ik dit allemaal las, maar onthoud: Ik hou van mijn dochter zoveel dat ik het niet onder woorden kan brengen.

 

Van 26-9-2005, 22:15u
 2 
marike:

Maar goed dat ik ook last heb met sosiale contacten, heft mekaar weer een beetje op. En wat chaos/verzamelen betreft, je hebt het gister nog mee gemaakt, ik zou zo een zusje ven je kunnen zijn.
knufkus

 

Van 27-9-2005, 09:10u
 3 
hadieopapa:

[2] Dat ik Marike nog eens als dochter gehad zou hebben, wie had dat kunnen (be)denken.

 

Van 27-9-2005, 14:02u
 4 
hadiepa:

Ik lees het verhaal nog eens door en citeer nog even een Groningse gezegde:

Als alle mensen zijn, zoals ik zou moeten zijn, dan hadden we een goede wereld.

 

Van 28-9-2005, 12:41u
 5 
marike:

Ik lees het verhaal nog even door en zie dat ik zeker problemen heb met sociale contacten, al is het alleen het schrijven ervan (ach ja, je kent me);)

 

Van 28-9-2005, 13:37u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie