Vrije dag

Op het net sinds 10-9-2005, 21:56 uur

Heerlijk was het. Een dag op stap zonder man en kids. Samen met Marike zijn we naar Friesland gereden om te kijken wat voor leuke stofjes, popjes en ander materiaal Niels ons weer te bieden had. Bij Niels hebben we uitgebreid de tijd genomen om overal tussen te snuffelen. Je mocht nergens aankomen. Maar 1 keer heb ik het toch niet kunnen laten bij een prachtige zwarte speelpiet.
Dit keer was er ook de mogelijkheid om een pompoentje te prikken. Uiteraard hebben wij daar ook aan meegedaan. Leuke makkelijke techniek. Bolletje wol vormen en dan maar met de wolnaald er in blijven prikken tot alles vast zit. Helaas hadden we allebei vergeten een fotocamera mee te nemen. Ze maken daar altijd wel leuke opstellingen die je niet wilt vergeten. Elke keer zie je wel weer dezelfde popjes aangevuld met iets nieuws. En toch…ga ik elke keer weer. Zo hopelijk weer in maart.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie