Haarkunst

Op het net sinds 7-9-2005, 21:32 uur

 

haarkunst.jpg

Vanmiddag wouden de jongens het spelletje doen: beweging raden. Hiermee bedoeleden ze uitbeelden. Het verzinnen ging erg moeizaam dus hebben we de regels veranderd. Ik noemde iets en zij gingen het uitbeelden. Veel lol. Totdat ik bij het beroep kapper kwam. Jongens wel alleen met je handen hoor.
‘ Mam mag er wat in je haar?’ Dus werden de knipjes en elastiekjes opgezocht. Mijn hoofd moest het nodige trekken doorstaan voordat de jongens klaar waren. Pjotr vond het geweldig om te doen, is er zeker een half uur mee bezig geweest. Ocki maakte op een gegeven moment liever foto’s van ons.  Of ik het wel wou laten zitten tot bedtijd. Dat heb ik ook gedaan (bedtijd van de jongens dan).

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

en het zag er geweldig uit, ik heb het nog gezien toen ik 's avonds op visite kwam.

 

Van 10-9-2005, 07:43u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie