Opgeruimd staat

Op het net sinds 1-9-2005, 21:12 uur

 

zandstorten.jpg

Dit was een heerlijke dag. Eindelijk werd de tuin aangepakt. Ronnie kwam ons helpen. Hij heeft wel zijn E-rijbewijs waardoor hij met een dubbelas-aanhangwagen mag rijden. Bij elke kruiwagen die de tuin uit ging voelde ik mij een stukje lichter worden. Het zand brachten de heren naar de Boldershoek. Hier hadden de heren mazzel. Ze hoefden niets te betalen. Erik liep diegene tegen het lijf die hem zoveel jaar geleden heeft proberen te wurgen, hij herkende Erik nog. Pjotr en Ocki waren ook mee en hielpen mee het zand uit de aanhanger scheppen. De tweede lading was wat er teveel in de tuin stond en weg moest. Ons oude tuinmeubelemend mocht met R mee net zoals onderdelen van mijn oude fiets. De rest ging naar de Wegtersweg. Vijf minuten voor sluitingstijd kwamen ze daar aan. Dit wisten de heren niet meer en ze hebben boven bij de containers rustig een sigaretje staan roken. Toen ze wegreden en moesten betalen zal de mederwerker waarschijnlijk wel gedacht hebben: hehe, nu kan ik afsluiten. Hij heeft hen door laten rijden zonder te hoeven betalen. De picknicktafel was ondertussen ook geleverd en het avondeten werd dan ook genoten in de tuin.
Het is nog wel niet af maar het voelt zo heerlijk opgeruimd. Zaterdag gaan we verder met tegels verplaatsen/leggen en het gazon egaliseren zodat er ook gras gezaaid kan worden. En dan maar wachten tot het gaat groeien.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

wanneer is het tuininwijdingsfeest?,het is nu nog zomer dus ,a.s zaterdag of zondag kunnen wij wel (hint, ha ha! )

 

Van 5-9-2005, 13:53u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie