Hoe zat het ook alweer?

Op het net sinds 30-8-2005, 20:24 uur

De tuin is nog steeds een puinhoop. Wel weet ik ondertussen precies hoe ik het wil. Ik hoop nog steeds dat we het voor elkaar krijgen deze vakantie het zand dat we teveel hebben liggen ergens kwijt kunnen. Dan kan ik daarna de grond gaan bemesten en graszaad zaaien. Dat mis ik wel het ergste dat ik niet in de tuin kan zitten. Want ik laat Tosca niet door deze tuin kruipen.
Achterin de tuin gaan er een paar grinttegels uit die elders weer hergebruikt gaan worden. Achterin wordt dan in een rechthoekige vorm grind gestort en daarop komt dan een picknicktafel. Langs het grasveldje zou ik gaar een pergola willen waar een hangmat aan kan hangen en een standaard waar een schommel aan kan hangen. Zelf vond ik schommelen heel lang heerlijk en  gelukkig kon dat bij een buurmeisje nog. De jongens willen ook wel heel graag schommelen maar in huis met Tosca erbij vind ik dat wat eng.
Om de kosten op een rijtje te krijgen zijn we vanmiddag naar een tuincentrum in de buurt gegaan. Heerlijk rondgekeken. De jongens hebben allerlei glijbanen uitgeprobeerd. Vlakbij de glijbanen zag ik een mooie picknicktafel in de aanbieding. Heel dik hout, 6 persoons en bankjes die je kunt opklappen (maar wat je daar mee zou moeten zijn we nog niet over uit). Na lang wikken en wegen hebben we besloten de picknicktafel te kopen, het was namelijk de laatste. Tja en hoe krijg je dan zo’n ding thuis. Met een aanhanger die we konden lenen van het tuincentrum. Ik zag het wel niet zo zitten omdat het een grote dubbelasser was, maar besloot het toch te proberen. We mochten hem een uur gebruiken, dus dan konden we gelijk wat spul naar de Wegtersweg brengen. De jongens van het tuincentrum probeerden de aanhanger achter de auto te koppelen en wat bleek? De euh…joe heet zo’n ding ‘stekker’ laat ik het maar noemen die paste niet. Blijkbaar hebben we een ander systeem. Toen heb ik de knoop doorgehakt, zo ga ik niet rijden. Dan kunnen andere weggebruikers niet zien wat ik doe en zo zeker rij ik nou ook weer niet. Maar ja hoe krijgen we dan zo’n grote picknicktafel thuis? Na een poosje kwamen ze vanuit het tuincentrum met het aanbod om de tafel aan hui af te leveren voor een kleine betaling. Dus dan doen we dat maar.
Nu nog zien dat we de spullen uit de tuin weg krijgen naar de Wegtersweg. Dan moeten we maar een aanhanger huren. Zat ik nog met 1 vraagje. Mocht ik eigenlijk wel met een dubbelasser rijden? Mij staat bij dat ik daarvoor een apart papiertje (stempeltje) op mijn rijbewijs moet hebben. Nu nog alleen uit zien te vissen hoe het met dat rare ‘stekkertje’ zit.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

alles opgelost ondertussen geloof ik ,toch?

 

Van 5-9-2005, 13:56u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie