Verjaardagsweekend

Op het net sinds 29-8-2005, 21:35 uur

 

verjweekend.jpg

Pjotr ligt net in bed, terug van zijn verjaardagsweekend. Gisteren is hij met opa en oma naar de burcht in Bentheim geweest. Vandaag naar NaturaDocet, picknicken in het Hulsbeek en tot slot de Waarbeek.
Het leukst van het weekend vond hij de rodelbaan. ” Daar ben ik 3 keer met oma en 2 keer met opa ingeweest. Dat is 5 keer. Daar ben ik het meest ingeweest.” Al zittend op de rand van zijn bed blijft hij maar door ratelen waar hij allemaal in is geweest en met wie. Hoe het ding werkte, welke bochten het nam, waar hij misselijk van werd, hoe snel iets ging en wat je zoal wel niet meer kan bedenken wat je over alle atracties kunt vertellen. Bij het bekijken van alle foto’s valt mij op dat Pjotr veel durft. Meer dan ik durf in ieder geval. Knap vind ik dat. Gelukkig heb ik dus opa’s en oma’s en Erik die dit soort enge dingen wel met hem durven (laat mij dan maar alle dingen met trappen met hem doen). Morgen zullen we wel meer te horen krijgen 🙂

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Nou ik heb ondertussen de foto's gezien
en ik kan je zeggen dat je van Oma's, Oma kunt maken ,want deze Oma zou het misschien wel durven maar is veel te snel duizelig,maar durf misschien wel weer dingen die anderen weer niet durven dus….

 

Van 30-8-2005, 18:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie