Knielappen

Op het net sinds 26-8-2005, 20:17 uur

Volgens mij had ik vroeger knielappen op mijn broek. Dat mijn zusje ze had dat weet ik zeker. Hier in huis heb ik tot nu toe nog niet echt knielappen nodig gehad. Als een broek op de knie doorgesleten was dan wou mijn moeder er wel een korte broek van maken.
Bij het wasophangen vanochtend viel mij op dat de rechterbroekspijp ter hoogte van de knie wel heel dun was. Niet bij 1 broek bij bijna alle broeken.
Het antwoord op de vraag: “waarom alleen aan de rechterkant?”, daar denk ik het antwoord al wel op gevonden te hebben. Op de rechterknie heeft hij veel last van psoriassis. Waarschijnlijk zorgen deze harde stukken voor extra slijtage.
Het antwoord op de vraag: ” Wat nu?” Daar heb ik nog geen antwoord op. Ik geloof niet dat Erik het wardeert als ik knielappen op zijn broeken maak.

Je kunt reageren of trackbacken.

4

Knielappen aan de binnenkant kan ook elegant zijn.

 

Van 26-8-2005, 22:35u

Had mijn vader als straatlegger geen last van; een paar autobanden helpt ook wel.

 

Van 28-8-2005, 19:04u
 3 

De oplossing is dus autobanden aan de binnenkant van je broek?

 

Van 29-8-2005, 21:40u
 4 
Erna:

dat vind ik zielig ,mijn voorkeur gaat uit naar lekkere zachte kussentjes b.v schoudervullingen .

 

Van 30-8-2005, 13:19u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie