Constructiemateriaal

Op het net sinds 8-8-2005, 23:12 uur

 

knex.jpg

Vanochtend waren we op bezoek bij Leny en Roelof. Pjotr en Ocki hadden de knex-doos mee. Normaal spelen ze even kort en komen dan telkens dingen vragen aan ons. Dit keer zat Pjotr heel rustig aan de grote tafel, heel geconcentreerd de bouwtekening voor een auto te volgen. Als het hem even niet alleen lukte bij gebrek aan een derde hand dan riep hij Roelof er even bij. De hele tijd dat we daar waren was hij bezig met zijn project. Eigenlijk wou ik iets eerder weg maar heb toch maar 10 minuutjes extra gewacht zodat hij de auto klaar had toen we weg gingen.
Pjotr lijkt hierin precies op Erik. Erik vertelde mij eens dat als zij op bezoek gingen hij regelmatig fishertechniek meenam en bouwde dan ook een project.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie