Modderfeest

Op het net sinds 27-7-2005, 20:08 uur

 

modderfeest_1.jpg

Bij Marike voor zijn ze bezig zand af te graven. Door de regen van afgelopen tijd is het een grote modderpoel geworden. Gisteravond hadden we het over spelen met modder. Vandaag hebben de kinderen dit in praktijk gebracht.
Femke en Sjoerd doken nog net niet meteen de modderpoel in. Pjotr en Ocki deden er iets langer over om los te komen. Zij gingen eerst rustig met een lepeltje dikke modder scheppen. Later kwamen zij ook helemaal los en werd de modder vastgepakt met de

modderpjotr.jpg

handen, een glijbaan van modder gemaakt en in de poel gesprongen. Na een dik halfuur kreeg Ocki het koud en kreeg ik boven in de douche 1 voor 1 de kinderen om goed af te soppen. De kinderen hebben het heerlijk gevonden. Ze kregen ook aardig wat toeschouwers. Erik bij thuiskomst kreeg ook als eerste te horen dat ze in de modder gezwommen hadden. Kortom een geslaagde gekke middag.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erik S:

Het zijn nu echte kleine molletjes geworden. 😉
Groetjes,
Erik

 

Van 27-7-2005, 20:34u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie