Rustig in huis

Op het net sinds 23-7-2005, 16:29 uur

Ocki en Erik hebben we vanochtend om 09.07 uur op de trein gezet naar Den Haag. Als eerste kreeg ik een fotootje toegestuurd met als titel: schelpen zoeken. Op de achtergrond zag ik de pier van Scheveningen. Later vanmiddag belden ze om te vertellen dat ze in het Hotel waren en op de 11e verdieping zaten. De lift zat aan de buitenant van het gebouw en was helemaal van glas (arme Erik). Ook waren ze al naar sea life geweest. Hier ging Ocki als een speer doorheen. Hij kende alles al (ja ja).
Als het goed is zitten ze nu in het Omniversum.

schelpen_zoeken.jpg

Ocki heeft voor de film van de dolfijnen gekozen. Op hun site kun je onder films er een voorstukje van bekijken.
Ondertussen heeft het raam van Pjotr zijn kamer een metamorfose ondergaan, helaas kan ik nog geen foto laten zien want de digitale camera is ergens in Den Haag. We hebben ons flink uitgeleefd met bloemen en kleine beestjes te schilderen. Pjotr heeft ook het avondeten voor vanavond bedacht; fruit-poffertjesstokjes. Dit gaan we zo samen klaarmaken.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie