Daar is ‘ie dan

Op het net sinds 16-7-2005, 19:02 uur
honda.jpg

Na het zwemmen, van het ziekenhuis naar de garage, was het laatste ritje met de bx. Bij de garage mochten we de spulletjes overladen in de Honda. Pjotr heeft alle hoekjes van de bx nog nagezocht of we echt niets vergeten waren. De garagehouder legde mij kort uit hoe alles werkte. Maar door mijn zenuwen kreeg ik niet alles mee. ‘Gelukkig ligt er een boekje met uitleg achterin,’ dacht ik nog. Het allermeest zag ik op tegen het rijden in de Honda. En dat dan ook nog gelijk met het hele gezin erin en onder het kijkend oog van opa, oma en de garagehouder.
Het is een fijne auto. Ik moet alleen erg wennen aan de stuurbekrachtiging en de afstelling van de pedalen. Maar volgens mij gaan deze auto en ik het wel goed vinden met elkaar.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopapa:

Een 2 liter bolide. Geweldig zeg en in prima staat zo te zien. Een goede ruil in ieder geval.

 

Van 17-7-2005, 22:38u
 2 
marike:

wouw!!

 

Van 18-7-2005, 07:44u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie