Spel zonder naam

Op het net sinds 15-7-2005, 23:04 uur

Erik heeft samen met paar anderen van het Exra-jongerenkoor een spel uitgewerkt. Als basis hebben ze een kinderadventure genomen. Een Freddi Fish voor (jong)volwassenen.
Gisteravond gingen de groepjes het bos in en moesten allerlei voorwerpen verdienen en ruilen om uiteindelijk 5 sleutels te bemachigen om de kluis te openen waar de hoofdprijs stond. De groep van Margreet heeft gewonnen. Alles werd leuk gevonden en er werd met veel enthousiasme gespeeld. Ze moesten wel aardig wat heen en weer lopen er waren 10 plekken en 20 ‘speellokaties’. Hierdoor mochten ze later ook fietsen.
Zelfs de ras-zeurkous was zeer te spreken en wou het spel voor haar werk gebruiken. Erik wil het spel nog even helemaal bijwerken en dan zitten wij eraan te denken om hem ‘online’ te zetten. Hierdoor kunnen misschien anderen er plezier aan beleven.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie