Lieve briefjes

Op het net sinds 15-7-2005, 22:36 uur

De laatste les van het seizoen. Vooral op de vrijdag heb ik hier elk jaar moeite mee. Het ene jaar wat meer dan het andere. De groep van dit jaar heb ik al vele seizoenen. Na de zomervakantie gaan ze naar de dinsdag en dus naar een andere juf. Het kost me moeite om ze los te laten. Het is zo’n enthousiaste groep. Echt een groep die elkaar ondersteunt. Vandaag in de laatste les vroeg ik aan de kinderen wie er wat voor mij wou schrijven of tekenen over de gym. Ik kreeg vele lieve briefjes, waardoor ik in de les een brok moest wegslikken.
afscheidbriefje.jpg

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Had ik ook elk jaar toen ik bij de kleuters werkte, een ding gaf mij ieder jaar weer troost, ik kreeg weer een leuke klas terug.

 

Van 18-7-2005, 07:43u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie