Spelen

Op het net sinds 6-7-2005, 22:36 uur

 

tunneltosca.jpg

Vanmiddag hebben Tosca en ik een poos intensief kiekeboe gespeeld. De kleine tunnel lag op het kleed en Tosca kroop erdoor. Aan de andere kant ging ze dan zitten. Maar in plaats van door de tunnel te kijken keek ze langs de zijkant of ze mij zag. Als ze de juiste zijkant koos zei ik kiekeboe. Zag ze me niet bij de zijkant die zij koos dan ging ze aan die kant langs de tunnel kruipen naar het begin, daar waar ik zat. Als ze mij dan zag zei ik weer kiekeboe. Dit ging heel lang zo door tot ze in de gaten kreeg dat ze ook door de tunnel mij kon zien. Nog een poosje later stopte ze halverwege de tunnel en ging daar zitten en omkijken om de kiekeboe te horen. Wij hebben ons uitstekend vermaakt.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Wat een mooie foto. Toch vind ik het een 'lekker ding', ook al mag ik dat van jou niet zeggen!

 

Van 8-7-2005, 09:20u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie