Nachtje camperenlogeren

Op het net sinds 2-7-2005, 20:57 uur

 

camperenlogeren.jpg

Gistermiddag zijn Pjotr en Ocki opgehaald door opa en oma. Zij mogen een nachtje bij hen op de camping in de caravan slapen. Na de moeilijke keuze welke knuffels ermee moesten gingen ze weg.
Vanmiddag haalden de achtergebleven familieleden hen weer op. Het eerste wat Pjotr mij vertelde was dat ze bosbessen hadden geplukt en gegeten. Ocki liet mij als eerste de lego-robot zien. Na allerlei verhalen gehoord te hebben begreep ik dat ze een druk programma hebben gehad. Gefietst en gewandeld door het bos, bosbessen plukken en eten. Klimmen en klauteren op de vele kinderspeelplekjes, zelfs in de binnenspeeltuin. Zwemmen en snorkelen in het binnenzwembad. Graven in een grote zandbult. ’s Nachts slapen hutje mutje tegen elkaar aan. Laat naar bed en Ocki zeer vroeg weer wakker waardoor hij zaterdagmiddag toch nog even in slaap is gevallen.
In de auto op de terugweg was het wel heel stil op de achterbank 🙂

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

ziet er heel gezellig uit!

 

Van 4-7-2005, 08:42u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie