Hoe gaat het?

Op het net sinds 30-6-2005, 21:25 uur

Een vraag die je regelmatig hoort. Het standaard antwoord van de meeste mensen is dan ook: goed. Vandaag naar de huisarts omdat mijn standaard antwoord  niet goed aanvoelt, geen goed dus. Na een lang gesprek kreeg ik te horen wat ik eigenlijk ook al wist, daarvoor kwam ik eigenlijk ook. Ik wou het liever niet zo onder ogen zien.
Ik moet aan de rem trekken. Er ligt teveel op mijn bordje. Of het daadwerkelijk veel is, het voelt als veel en ik ben continu moe. Volgens de huisarts niet verwondelijk zo kort na een bevalling. “Kort???,Tosca is toch al 10 maand?” Maar volgens de huisarts is dat kort.
Lastig om het te schrijven hoe het zit. Ik had beter het gesprek wat ik naderhand met Marike had kunnen opnemen en opschrijven. Dat klonk heel logisch. Nu ik ervoor wil gaan zitten om erover te schrijven komen de juiste woorden niet. Mijn hoofd voelt leeg en vol tegelijk. Dus als je er niets van snapt, dan snap ik dat 🙂

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Je hebt heel veel verantwoording en te weinig tijd om dingen te verwerken, die blijven ook allemaal op dat bordje liggen. Ik hoop dat je lekker hebt kunnen genieten van het uit logeren gaan van de jongens. Doe henig aan he, kus van mij.

 

Van 3-7-2005, 10:47u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie