Straf

Op het net sinds 27-6-2005, 21:09 uur

Zondag aan het eind van de dag deden de heren iets wat absoluut van ons niet mag, namelijk de straat oversteken. Erik zag Ocki tussen twee geparkeerde auto’s de weg overschieten terwijl er een auto aankwam. Logisch dat Erik uit zijn slof schoot en de jongens een straf oplegde. De hele week mogen ze niet buiten spelen. Dat kwam hij mij vertellen terwijl ik Tosca op bed in slaap aan het voeden was.
Leuk zo’n straf, maar wie mag er voor de praktijk zorgen?
Vandaag zijn de heren vrij, het is buiten mooi weer. Hier binnen woed een storm. De jongens zijn alleen maar ruzie aan het maken. Ik ben alleen maar bezig met probleem na probleem op te lossen. Voor wie was deze straf eigenlijk bedoelt? Ik heb niet echt het gevoel dat de heren dit ervaren als straf. Ik echter des te meer.
’s Avonds zei Erik dat de jongens wat hem betrefd wel weer buiten mogen spelen. Maar zo werkt dat niet volgens mij. Wat heeft het voor zin om straf te geven en je er vervolgens niet aan houden? Ik zit hun straf maar uit. Het enigste positieve is dat de jongens niet weten hoelang precies een week is. Dus ik heb besloten dat de week voor straf binnen blijven op donderdag is afgelopen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

En gelukkig gaan ze dan ook weer naar school!
Ik denk aan je hoor 😉

 

Van 29-6-2005, 14:36u
 2 
Erna:

Komt me bekend voor ,is dat al niet een keer vaker gebeurd?

 

Van 29-6-2005, 14:44u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie