Mannenjurk

Op het net sinds 26-6-2005, 17:24 uur

 

sarong.jpg

Vandaag hebben we op de tv gekeken naar een kookprogramma van ….. euh Lonnie? Hij kookte voor een indonesische koning. De koning en alle andere mannen droegen een sarong. Pjotr vond dat heel interessant.
Toen Pjotr net op school kwam had juf Karin als Thema: Indonesie. Destijds vroeg Pjotr mij de oren van het hoofd over hoe de mensen daar leefden. Nu nog steeds merk ik er een interesse voor. Met zijn knoekel probeerde hij een rokje te maken. Maar de knoekel was nets iets te smal. “Mam mag ik jou sarong?” Deze was net iets te groot, maar daar konden we wel iets op verzinnen. Nu nog een gevouwen lap voor op het hoofd, net zoals de koning had. Na wat probeersels was hij de koning te rijk een heeft een hele poos in deze kleren zitten spelen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Het staat hem mooi ,net een prinsje!

 

Van 29-6-2005, 14:46u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie