Vossenjacht

Op het net sinds 25-6-2005, 16:09 uur

 

vossenjacht.jpg

Vandaag zag het er wederom even naar uit dat de vossenjacht afgelast zou worden. Vorig jaar hadden we onweer. Nu ging het wel door. De jongens hadden zich er de hele week al op verheugd. ” Mama, maar wie is nou de vos dan?” Ze hadden duidelijk nog niet helemaal door wat er ging gebeuren.
Zestig kinderen, negentien vossen en aardig wat hulpouders liepen vanmiddag rond in het bos bij het Weusthag. Zelf heb ik mij snel omgekleed nadat ik alle groepen het bos ingestuurd had. Uit de verkleedkist van de jongens had ik hondekleren opgeduikeld. Maar echt duidelijk hond was ik blijkbaar niet. Meer kreeg ik te horen dat ik een konijn was, of een beer. Mijn bedoeling was eerst om als vos verkleed te gaan. Tijdgebrek zorgde ervoor dat ik niet achter de naaimachine ben gekropen.
Pjotr en Ocki hebben het heel leuk gevonden en vertelden in de auto honderduit over wat ze allemaal gevonden hadden in het bos. Volgend jaar weer.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Ben je nog een echte vos tegengekomen die jou voor een vos aanzag?

 

Van 29-6-2005, 14:50u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie