10 maand

Op het net sinds 18-6-2005, 20:09 uur

 

10mnd.jpg

Twee ondertanden die tegelijk doorgekomen zijn. De wereld die groter is geworden omdat ze nu kruipend door het huis gaat. De loopfiets die een enorme aantrekkingskracht heeft. Geen beker met drinken die veilig is voor haar handen. Alle kleine frustels op de grond worden opgepakt en gaan richting haar mond. Ineens heel verlegen kunnen doen. Graag naar dieren kijken. De middagslaapjes die korter worden. Een stukje brood krijgen van de bakker en die stijf tussen de knuistjes proberen op te peuzelen. Overal aan optrekken. Langs de bank lopen. Dansen (een soort wiebelen). Kortom een meid die volop in beweging is.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

wouw wat een stuk!!! Heerlijk, volop in beweging bij jullie dus. Gezellig. Kamperen was ook heel leuk. groetjes

 

Van 19-6-2005, 20:05u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie