Familiefiets

Op het net sinds 14-6-2005, 14:32 uur

 

familiefiets.jpg

Je ziet ze tegenwoordig meer de ouder en kindtandem. Toch blijf je bekijks houden. Maar nu Tosca er ook bij op zit staren ze je met open mond na. De tandem is bij ons een echte familiefiets geworden. Alleen Erik past er niet meer bij op.
Vandaag op de familiefiets naar de stad om zootjes te kopen voor Tosca (en iets voor vadersdag, sssst niets zeggen hoor). Ocki fietste op de heenweg en Pjotr mocht op de terugweg. Op de terugweg nog even een plaspauze bij oma Erna. De heren maakten er niet alleen een plaspauze van maar hebben daar gelijk genoeg brood gegeten dat oma weer naar de bakker kan om brood te gaan kopen.
Als het morgen mooi weer is willen we op de familiefiets naar Marike en de kids. Stel dat Marike met haar tandem naast de onze zouden fietsen….wat zou dan de reacties van de mensen zijn?

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Gaan we uitproberen, lijkt me leuk!!
Tot straks, kus.

 

Van 14-6-2005, 15:53u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie