Diploma zwemmen

Op het net sinds 11-6-2005, 13:24 uur

 

diplomaA.jpg

Vandaag was het zover. Pjotr mocht op voor diploma A. De tribune was redelijk vol. Ook onze opa’s en oma’s waren er. Pjotr had het er flink moeilijk mee. Dikke tranen biggelden er over zijn wangen. Gelukkig zette juf Linda hem een stuk naar voren zodat hij als tweede aan de beurt was. Nadat de kleren uit waren moesten ze weer wachten. Toen de namen werden opgenoemd zag je zijn gezicht weer betrekken. In het water ging het heel goed. Bij de korte oefeningen hadden we geluk, Pjotr zwom vlak voor onze ogen heen en weer. De uitreiking op het eind was niet goed te zien.
Thuis was er aarbeientaart en cadeaus. Dit laatste had hij niet verwacht. De hele middag heeft hij rondgezeuld met al zijn cadeaus.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

Ik vond het zo zielig voor hem ,dat ik zelf ook bijna begon te huilen ,maar hij heeft het hardstikke goed gedaan en ik was en ben heel trots op hem!

 

Van 12-6-2005, 15:42u
 2 
Marike:

Hartstikke goed!!!!!
Super hoor!

 

Van 12-6-2005, 19:57u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie