In de microfoon

Op het net sinds 10-6-2005, 13:18 uur

 

microfoon.jpg

Vanochtend was het Ocki zijn eerste keer om mee te doen bij een bonte ochtend. Het leuke bij de onderbouw is dat alle kinderen dan op het podium zitten en vaak aan de beurt komen. Ocki deed mee met verschillende dansjes als zanger, kabouter, slang en uitbeelden van de regen. Bij het versje over de 7 dierentuin mocht hij spreken in de microfoon. Dit had hij al wel vertelt dat hij mocht spreken in de microfoon, maar wat hij moest zeggen wist hij niet meer. Het gedichtje was ook aardig lang ik kan me voorstellen dat hij dit niet kon onthouden. Leuk vond ik hoe ontspannen hij op het podium stond. Regelmatig keek hij onze kant op en maakte oogcontact. Het leukste vond hij het dansje in het begin.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

is er nooit meer een bonte avond waar wij als Opa's en Oma's ook naar toe kunnen? Ik had Ocki graag bezig gezien op het podium.

 

Van 12-6-2005, 15:46u
 2 
marike:

Laat marja een keer een film camera mee nemen! 😉

 

Van 12-6-2005, 19:59u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie