De berm

Op het net sinds 3-6-2005, 10:38 uur

Prachtig gezicht, de berm. Margrieten in overvloed, rode en witte klaver en allerlei soorten grassen met madeliefjes ertussen. Dan heb je nog de gele composieten. Ik heb altijd moeite om die uit elkaar te houden. Waarschijnlijk zag ik vandaag gewoon biggekruid.
In ieder geval is het een lust voor het oog en jeuk voor mijn handen. Want elke keer weer voel ik het verlangen om een boeket te plukken.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

dat heb ik ook ,in bermen en weilanden groeien de mooiste bloemen ,gelukkig is het weer zo als het vroeger was ,want er zijn ook jaren geweest dat alles weggespoten werd met onkruidverdelger,erg was dat !
vroeger maakte ik van madeliefjes kransjes in m'n haar ,en waar ik helemaal weg van ben zijn boterbloemen ,dat zachte en tere van die blaadjes,die moet ik altijd even aanraken .

 

Van 3-6-2005, 12:10u
 2 
marike:

ik vind het altijd zonde als de grasmaaiers weer komen.

 

Van 3-6-2005, 19:21u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie