Avondvierdaagse

Op het net sinds 2-6-2005, 21:07 uur

Vorig jaar was het eerste bericht

behangen.jpg

dat ik schreef over de avondvierdaagse. Dit jaar heeft Pjotr samen met opa Harry alle vier de avonden meegelopen. Elke ochtend verheugde hij er zich weer op om ’s avonds samen te gaan lopen. Volgens opa Harry ging het dan wel niet zo heel snel maar wel zonder te klagen. Ocki vroeg vanaf maandag wanneer hij mee mocht lopen. Net als Pjotr vorig jaar mocht hij de laatste avond mee. De finish was dit keer bijna in onze achtertuin (plantsoen bij de Kasbah). Oma, Erik, Tosca en ik stonden ze met bloemen op te wachten. Lastig was het om duizendschoon te vinden. Bloemen die mij altijd aan de avondvierdaagse doen herrinneren. Net zoals de zelfgeplukte bosje bloemen uit tuinen. En ja hoor die zelfgeplukte bosjes bloemen zag ik vanavond ook nog. Al waren het niet de jonge gezinnen die dat in de handen hadden om te overhandigen, maar de ouderen aan de kant. Voor opa had ik een bosje bloemen gekocht waar duizendschoon in verwerkt zat. De jongens kregen een Gerbera. Bij hun plaatsje aan tafel staan de bloemen nu te pronken. De medailles liggen op tafel om bewonderd te worden. Pjotr en Ocki willen volgend jaar wel weer.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

jammer dat we er niet bij waren ,maar volgend jaar zijn we van de partij hoor ,daar ga ik maar van uit !De medallions willen we natuurlijk wel komen bekijken ,kunnen we meteen Ocki's nieuwe kamer zien .

 

Van 3-6-2005, 11:49u
 2 
Marike:

ik baal nog steeds, volgend jaar lopen wij ook,Sjoerd krijgt dan een vitaminekuur vooraf!

 

Van 3-6-2005, 19:19u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie