Van groen naar woestenij

Op het net sinds 28-5-2005, 18:45 uur

 

groen.jpg

woestenij.jpg

Vanochtend kwam een grote grijpwagen, geregeld door opa Ben, ons helpen de coniferen eruit te trekken. Tjsonge wat ging dat gemakkelijk. Ik kan me nog herrinneren dat ik met Arjan een hele middag bezig was aan de Rob de Vriesstraat om een rijtje coniferen eruit te krijgen. Nu waren ze binnen het uur eruit. Ons tuintje was vanochtend groen en nu lijkt het op een grote woestenij. De schuttingen zijn vanmiddag gehaald. Allen waren erik en de buurvrouw de lange bouten en pluggen vergeten. Erik probeert dat nu nog te regelen, al is dat wel lastig nu de winkels gesloten zijn. Als de schutting straks staat komt de verbouwing in de tuin verder nog. Er moeten nog tegels bijgelegd worden. Een nieuwe pergola (waar de hangmat aan moet kunnen), gras en wat groen tegen de schutting. Ik ben benieuwd wanneer dit alles gaat lukken. We hebben nu zowel buiten als binnen een rotzooi 🙁

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie