Kruipen

Op het net sinds 27-5-2005, 10:39 uur

Daar waar ik gisteren bij het consultatiebureau mijn zorgen uitte dat Tosca al wel (heel langzaam) langs het randje van de box loopt maar nog helemaal niet kruipt. Kijk ik vanochtend mijn ogen uit. Ik was de was aan het wegruimen zie ik in mijn ooghoeken Tosca op het bed kruipen. Komt het met het kruipen toch nog goed.
Ik moest me volgens het cb ook niet zoveel zorgen maken. Tosca liep voor in de ontwikkeling. Zelfs de arts noemde haar een pittig ding.
Natuurlijk was ik benieuwd of ze op de overloop (de enigste plaats hier in huis met vloerbedekking) ook wou kruipen, maar helaas. Daarna weer op bed en ze kroop weer. Zal vast zachter aan haar blote knieen zijn.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Marike:

Een leuk kruip kleedje zoeken??

 

Van 27-5-2005, 15:22u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie