Verkeerde dag

Op het net sinds 25-5-2005, 21:30 uur

Vandaag heb ik mijn dag niet. Vanochtend een heel gesprek gehad met Erik over wat er vandaag geregeld moest worden. Hij wist zich niet eens meer te herinneren dat we samen gesproken hadden.
Vanmiddag is Tosca uit de box gevallen. Ik hoorde een knal en daarna gehuil. Snel uit de keuken gerend en daar lag Tosca te huilen op de plavuizen. Tosca opgepakt en toen ging ze huilen zonder geluid. Dat vond ik zo eng. Ze werd helemaal rood. Ik heb op haar rug geklopt en telkens gezegd: “wil je wel huilen met geluid hoor.” Gelukkig deed ze dat na een voor mij eindeloze tijd ook. Toen ging ze tegen mij aan hangen , zachtjes huilend,met haar armpjes om mij heen geslagen. Ik heb heerlijk mee gehuild. Ocki op de bank bekeek dit alles eens en begon te lachen.
Vanavond na het bezoekje aan opa Ben in het ziekenhuis (gelukkig ging hier niets mis) was ik aan het koken. Het laatste beetje in de pan aan het doorroeren met Tosca op mijn arm toen er een raar geluid uit de tuin kwam. Wat was het geval, de hond van de buren was over het gaas en door de coniferen gesprongen. Deze hond is meerdere malen gebeten door een kleine hond en sindsdien valt hij kleine honden aan. Dat was dus ook precies wat hij deed in onze tuin, Ernie aanvallen. Hij had ernie in de nekvel beet en schudde haar heen en weer. Ik ging door het lint. Gegild heb ik, nog net niet de hele buurt bij elkaar. De ene buurman, van wie de hond niet was, kwam over de schutting kijken wat er aan de hand was. Ik ben bang voor honden en tegen zo’n grote herder durf ik niet. Dus het enigste wat ik durfde was heel hard om de buurvrouw gillen, die hoorde helaas niets. Toen de herder naar Tosca en mij kwam kreeg ik het helemaal te kwaad. Heb hem nog tegengehouden met mijn knie. Ondertussen krijste Tosca heerlijk mee in mijn oor. Uiteindelijk heb ik de herder in huis gelaten en de keukendeur dichtgedaan. Daar stonden wij in de tuin en de herder binnen. Iemand was zo lief geweest de buurvrouw te halen die de herder weer mee nam. Pfffff het was me een dagje wel. Niet dat alles vandaag slecht was maar mijn emoties bereikten scoorden vandaag wel hoog op het onderdeel ongerust en wanhoop.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
marike:

Hopen dat je vanmiddag met de gym geen ongelukken krijgt. Je hebt in ieder geval een klein groepje vanwege het schoolreisje (wat heel leuk was)

 

Van 26-5-2005, 17:49u
 2 
Erna:

De bodem van de box is al lager neem ik aan ?en wat die hond betreft ,gauw de coniferen eruit en een schutting ,toch? wat een verhaal zeg !als het niet zo angstig was voor jou zou het eigenlijk ook wel om te lachen zijn ,ik zie het helemaal voor me, die hond bij jullie thuis en jullie buiten en die hele toestand met Ernie !Is Tosca helemaal in orde weer ?ik hoop het wel !En Ernie heeft die er wat van overgehouden?

 

Van 26-5-2005, 22:34u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie