Zolderkamer

Op het net sinds 22-5-2005, 20:56 uur

 

zolderkamer.jpg

Afgelopen week zijn we druk geweest om de zolder naar beneden te halen. Op de lege zolderkamer heb ik geschilderd. Heel licht blauw en een oranje muur met een rode deur. Vanmiddag was de verhuizing. Speelgoed, kleren en bed gingen naar boven. Ocki is wel trots op zijn nieuwe kamer. Maar toen vanavond het moment kwam dat hij er moest gaan slapen wou hij er even liggen samen met papa. Een half uur later hoorden we de deur gaan en Ocki de trap af komen om in het oude kamertje op een matras te gaan liggen. Net zoals de vorige keer kost het hem moeite om te wennen aan de nieuwe kamer.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Dus ik mag nu bij jullie boven komen wonen??
Ziet er op de foto leuk uit, ik wil m nog wel in het echt zien! Moet je niet een keer langs komen om kaartjes voor de lijn te maken. (printen en lamineren)

 

Van 23-5-2005, 10:16u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie