Van autobaan tot lindelaan

Op het net sinds 22-5-2005, 20:48 uur

 

draak.tovenaar.jpg

Dat was het motto van de feestelijke heropening van de Oldenzaalsestraat. De nieuwe lantarenpalen en de herindeling van de weg vind ik wel mooi. Het enigste niet praktische vind ik de parkeerplekken tussen de weg en het fietspad. Je stapt dus of uit op de weg waar de auto’s rijden, en er rijden er eel. Of je stapt uit op het fietspad. Niet ideaal met kinderen. Ook niet ideaal zijn de parkeerplekken tussen twee bomen waar je moet file parkeren. Hoe doe je dat op zo’n drukke straat?
Maar vandaag was er niets van dat alles. Vandaag was er feest. De kids hebben het geweten. Er werden vrijkaartjes uitgedeeld voor de draaimolen en het treintje. Deze kaartjes werden royaal uitgedeeld. De jongens hebben dus flink rondgedraaid. Zijn gesminckt. Hebben even op straat getekend. Pjotr heeft een ballonnentoverzwaard gekregen. Marike was ook mee met de kids. Met z’n allen hebben we ongeveer 2 1/2 kilometer gelopen en plezier gemaakt. Op het eind hebben we nog verf gekocht, voor elke slaapkamerdeur een kleur. De vrijkaartjes die we daar weer kregen voor de draaimolen en treintje hebben we aan Sjoerd en Femke gegeven. Wij sloten de middag af met het halen van een ijsje.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie