Rode lampjes

Op het net sinds 21-5-2005, 18:35 uur

vanochtend met het hele gezin en onze auto naar Borculo. Daar zit Citroville. Hier werden de veerbollen opnieuw voorzien van druk. Dit was ook wel hard nodig. De druk in de bollen was voor de helft wat het moest wezen. Maar de eigenlijke reden waarom er allerlei rode lampjes tijden het rijden door bochten gingen branden was het feit dat er te weinig motorolie in zat.
Pjotr vond het heel interressant om te zien wat er allemaal gebeurde. Hij vroeg ook honderduit. We hebben met z’n allen onder de auto gestaan en dit was  natuurlijk heel spannend, wie weet valt de auto wel naar beneden. Helaas lag het fototoestel in de auto en daar konden we niet meer bij.
Ik ben heel blij dat de rode lampjes niet meer branden. Werd er toch wel wat zenuwachtig van.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Marike:

Ik heb natuurlijk nog wel een broekspijp over voor een mooie spijkerbroek voor jullie Flip, moeten er ook ravels aan??

 

Van 21-5-2005, 23:39u
 2 

[1] natuurlijk 🙂 en een rompertje heb ik ook nog (de verf trouwens ook nog, schaam schaam)

 

Van 22-5-2005, 20:34u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie