9 maand

Op het net sinds 18-5-2005, 14:50 uur

 

9maand.jpg

Negen maanden in de buik en negen maanden er al uit. Tosca is dus eigenlijk al 18 maand 🙂
Afgelopen maand heeft ze vooral gebruikt om de kruiphouding te oefenen. Ze eet graag. Verder is het nog steeds dezelfde vrolijke kletstante. ’s Ochtends bij het naar school brengen van de jongens vind ze het erg leuk om aan de hand naar de bouwhoek te lopen. In de bouwhoek is namelijk altijd wel iemand en de blokkenkar is zo leuk om vast te houden. Terwijl ze dan bij de blokkenkar staat maakt ze op haar manier een praatje met de kinderen in de bouwhoek. Ze vind het dan ook niks als ik haar optil om weg te gaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Marike:

Gefeliciteerd Tosca!!

 

Van 19-5-2005, 08:06u
 2 
pedro:

hey alles goed
met de ,,,,,,…

 

Van 5-6-2005, 10:12u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie