Rommelzolder

Op het net sinds 16-5-2005, 23:23 uur

 

rommel.jpg

Op dit moment staat bijna alles wat op zolder stond in de huiskamer. We zijn deze week dus druk bezig met uitzoeken wat blijft en wat weggaat. De zolderkamer is op twee kasten na leeg. Daar moet nog worden geschilderd en dan heeft Ocki ook een eigen kamertje.
Vandaag mocht Tosca naar mijn ouders en heeft daar de grond onveilig gemaakt met haar geschuif. Pjotr en Ocki zijn naar Marike geweest en hebben daar heerlijk gespeeld in het thema piraten. ’s Avonds wouden ze niet dat Marike weer naar huis ging. Pjotr vond het tekenen van de huizen het mooist en Ocki het stoeien.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Marike:

Ik heb ook een heerlijke dag gehad.

 

Van 18-5-2005, 07:48u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie