Halve moederdag

Op het net sinds 8-5-2005, 15:51 uur

 

klaproosvrouwtje.jpg

bloemenkoningin.jpg

Vanochtend geen beschuit met aardbei en zelfgemaakte knustels op bed. Wel een zoon die het bedje van de jongste spruit afbrak. Bij mijn ouders gebrunchd (wel beschuit met aardbei) en Ocki weer opgehaald. En vanmiddag even thee gedronken bij mijn schoonouders.
Toch vind ik moederdag zonder de vader maar een halve moederdag.
Wat wel weer heel leuk was dat Pjotr en ik gisteren voor de beide oma’s popjes hebben geknutseld. Pjotr heeft zelf vilt geknipt en genaaid. Ook het kroontje voor de bloemenkoningin heeft hij zelf bedacht en uitgewerkt. Ik vond het wel jammer dat ik nou net deze popjes moest weggeven. Het klaproosvrouwtje was nog niet helemaal af. Het klaproosje zelf gaan Pjotr en ik later een keer nog maken.
Pjotr en Ocki hebben op school een doosje geverfd en die kreeg ik vanmiddag. Wat wel een verrassing was (lag in de brievenbus)was het cadeau van mijn leenkinderen. Zij hadden een hele mooie tekening gemaakt en deze in een zilverkleurig lijstje gedaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

Ik had ook al zo'n halve moederdag, met manlief in verweggistan en een huis vol dozen. Maar Thomas had wel een hele mooie theepot voor Mama geknutseld.

 

Van 9-5-2005, 10:52u
 2 
Erna:

Nou ,ik had ook zo'n soort Moederdag met geen enkele zoon over de vloer, maar gelukkig kwam er een lieve schoondochter incluis kleinkinderen langs met een schattig zelfgemaakt popje (een klaproosvrouwtje,zie boven)en daar was ik erg blij mee!

 

Van 13-5-2005, 00:17u
 3 
Marike:

Goh mijn moederdag was ook al niet erg super, wat is dat toch?? (zie web-log)

 

Van 13-5-2005, 09:39u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie